lørdag 12. september 2015

Saltgruvene og krakow

I dag har vi vært i saltgruvene og hatt fritid i krakow.
I saltgruvene startet vi med og få utdelt ørepluger for og høre guiden! Derretter ble vi tatt med til trappene ned hvor vi måtte gå ned 350 trappetrinn for å komme oss ned til 64MUH (Meter under havet).

Videre gikk vi nedover og nedover til vi møtte på "spøkelset" av grunnleggeren (som så mistenkelig ut som gandalf i fra ringenes herre, vi fikk heldig vis passere), der fikk vi utdelt en prøve av såkalt "Rocksalt" dette var for det meste hvitt men noe farget av andre mineraler.
Ferden gikk videre nedover gangene (som hadde overaskende mange gavebutikker) til vi kom til et stort kirkerom hvor vi tok et klassebilde. Nedover gikk det til vi kom til 134MUH som var det laveste punktet åpen for offentligheten (vi fikk vite at den går videre 200 meter lenger ned) hvor vi tok heisen opp og dro videre til krakow.

I krakow fikk vi ca 6 timer fritid hvor mange brukte tiden sin på shopping, noen på hard rock cafe og noen på spøkelseshus! Vi kan trygt si at de fleste kommer nok hjem med noen kilo mer en de dro med :-).

Dette er siste natt i Polen å på hotell Artur, vi takker for et hyggelig opphold her med gode senger og god mat!I morgen drar vi videre til Berlin!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar